Spring Copenhagen Hvalros - Wally

100408404
SPRING COPENHAGEN

Henter pris...

429,00
Spring Copenhagen Hvalros - Wally

Levering: 1-4 dage

stk

Beskrivelse

Hvad er mægtigt, har store stødtænder, lidt skæg og kommer fra den nordlige halvkugle? Hvalrossen!

Chresten Sommers udgave af hvalrossen kommer med velvalgte detaljer i form af folder på ryggen, store stødtænder og som en ekstra lille finesse, et lille smil, der kommer til syne, når du drejer på hovedet. Dette giver Wally fra Spring Copenhagen et charmerende og livagtigt udtryk, så du på fineste vis kan vise dyrelivet fra den nordlige halvkugle frem i dit hjem.

Med bevægeligt hoved Fås også som morsæl og babysæl Giver liv og personlighed til din vindueskarm

En hyldest til et særpræget dyr


Vidste du, at hvalrosser engang blev jagtet for deres stødtænder, så mange af hvalrosserne forsvandt. Dette er heldigvis ikke tilfældet i dag, hvor der bliver gjort meget for at passe på bestanden, dog er det stadig en såkaldt sårbar art.

Derfor er hvalrossen Wally en kærlig hyldest til dette særprægede dyr, der med stolthed viser sine stødtænder frem - som bare er flottest, når de sidder på dyret.

Den arktiske familie


Hvalrossen er skabt med bevægeligt hoved, og du kan derfor dreje hovedet bagover, hvorefter du bliver mødt af det sødeste smil – en detalje, der er med til at gøre Wally ekstra sød. Hvis du har alle tre sæler, giver de bevægelige hoveder stor mulighed for interaktion mellem far, mor og baby.

Sæt hvalrossen sammen med morsæl og babysæl på reolen og lad dem sprede glæde med deres søde udtryk. Så skal du nok blive muntret op på de ellers lidt kedelige gråvejrsdage.

FSC®-mærket træ


Hvalrossen er produceret i mærket træ. Denne mærkning betyder, at der ikke bliver fældet flere træer end skoven kan nå at reproducere, at dyr og planteliv beskyttes, og at menneskerne, der arbejder i skoven, er uddannet, har ordentlige lønforhold og sikkerhedsudstyr.

TIVOLI
Guldkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 1499,00
GOLF
Golfamore 2024
Vejl. pris kr. 450,00
IFKL: 399,00 kr.
TIVOLI
Sølvkort til Tivoli
Vejl. pris kr. 829,00
ZOOLOGISK HAVE
Zoo Entrebillet, Voksen
Vejl. pris kr. 249,00
TIVOLI
Wild Card til Tivoli
Vejl. pris kr. 1149,00
HERPA SNAPFIT
Herpa Wings Airbus A330-700 BelugaXL 1:200
Vejl. pris kr. 449,00
IFKL: 349,00 kr.
 

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.